středa 29. ledna 2014

Ani papír ani stuha

Asi už uzrál čas a první letošní blog není kupodivu ani o papíru ani o pentlích. Zato by se mohl leckteré mamince hodit.

Když nám naše malinká Mariánka odrostla .... a to už je dááávno..... přemýšlela jsem copak udělám s přebalovacím pultem. A napadlo mě udělat z něj větší koš na prádlo. Protože jsme větší rodina, náš koš na prádlo je taková Macocha a koš na žehlení (ten Vám ukazovat nebudu :-) je Everest.

Veliký koš na prádlo tedy vznikl z nepotřebného přebalovacího pultu, odstraněním vrchní desky a ušitím pytle (z neupotřebených závěsů také z Ikea), který se na konstrukci bývalého přebalovacího pultu jednoduše navlékne.



Před:

Zdroj: Ikea


Po: 






Velmi jednoduché. Samozřejmě si můžete ušít také klopu na zavírání, ale u nás bychom děti ošidili o jejich oblíbenou hru: kdo se první svlékne a trefí do koše na prádlo :-). 






4 komentáře:

  1. Teda kdyby jsem před rokem tušila jaké další využití pro přebalovací pult vymyslíš,tak jsem si pořídila tenhle přebalovák a né ten co mám :-)
    Hezký den přeje Gabča a spol. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, mávám, výborný nápad, ale Macocha a Everest is the best. M.

    OdpovědětVymazat
  3. JJ, Marí, je jasný proč, viď :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Prima nápad. Taky ráda využívám staré věci jinak (když vymyslím jak...). A koukám, že Everestů je po českých luzích a hájích už celé pohoří... ;)

    OdpovědětVymazat